Online platform voor uw evenement met beleving 

Wij hebben ‘m! Met ons onbeperkt, virtuele en interactieve platform voor evenementen.

Het is de meest complete digitale ervaring voor grote conferenties, beurzen en bijeenkomsten. Een unieke online locatie dat de magie behoudt van een live evenement. Gasten worden verwelkomd in de branded lobby en op de beursvloer en bewegen zich vervolgens vrij door de interactieve stands en het inhoudelijke programma met keynotes en break-outs. 

Enjoy the best design and functions combined together.

Het is de meest complete digitale ervaring voor grote conferenties, beurzen en bijeenkomsten. Een unieke online locatie dat de magie behoudt van een live evenement. Gasten worden verwelkomd in de  branded lobby en op de beursvloer en bewegen zich vervolgens vrij door de interactieve stands en het inhoudelijke programma met keynotes en break-outs. 

Online Event Venue

Een online event organiseren met een live beleving. Het kan!

Binnen het platform bewegen de gasten zich vrij in een ‘venue-omgeving’ van uw keuze. Ze nemen deel aan een programma die we met elkaar samenstellen: een mix van topics, keynotes, break-outs, beursvloer. Inclusief interactieve tools. Het aantal bezoekers is onbeperkt en aan het eind van het event heeft u direct toegang tot alle bezoekersrapportages.

Click on the player to get the demo information.